WOC Yazılım | Kurumsal ERP ve Yazılım Çözümleri

08.02.2024

WOC ERP'nin Gücünün Sırrı Nedir?

WOC ERP'nin Gücünün Sırrı Nedir?

WOC ERP kurumsal yazılım çözümleri olarak, kaynak planlama yönetiminin üretim organizasyonlarının dijitalleşme sürecinde kilit bir rol oynar. Satın alma, depo, lojistik, ihracat, ithalat, finans, insan kaynakları, muhasebe, depo yönetimi, üretim, üretim planlama, kapasite planlama, kalite planlama gibi pek çok alanda entegre bir çözüm sunar. Bu, farklı sektörlerdeki üretim tesislerinin ihtiyaçlarına özel iş akış süreçlerini dijitalleştirmeyi mümkün kılar. Kimya, otomotiv yedek parça, beyaz eşya, metal, metal işleme, alüminyum ekstrüzyon, kauçuk ekstrüksiyon gibi birçok farklı imalat alanında WOC ERP çözümleri uygulanabilir. Ayrıca, üretimi işin dışında bırakıp sadece al-sat boyutunda da çalışabilecek sistemler distribütörler için de sunulmaktadır.

İhtiyaca Özel Kurgulanabilir Terzi Usulü Sistem

WOC ERP, firmaların değişen ihtiyaçlarına ve iş akış süreçlerine uygun tasarlanabilir. Bir paket program olmayıp, 35 yazılım personeliyle müşterilerin gereksinimlerine göre sürekli olarak geliştirilmektedir. Türkiye'nin %100 bulut tabanlı ERP'si olması ise en büyük avantajlarından biridir. Esnek ve ölçeklenebilir yapısı, şirketlerin üretim süreçlerini etkin bir şekilde yönetmelerine olanak tanır.

WOC ERP'nin Teknoloji Gücü 

WOC ERP, Türkiye'de Microsoft tarafından desteklenerek, Microsoft teknolojileri üzerine inşa edilmiştir. Tüm verilerimiz Microsoft Azure güvenliği ile korunmaktadır.Tüm modüller %100 bulut tabanlı olduğu için dünya genelinde her lokasyondan erişim sağlanabilir. Veriler Microsoft Azure'da barındırılarak en güvenli ve hızlı teknoloji kullanılmaktadır. Bu sayede sistem, veri akışı yoğunluğunda bile başarılı bir şekilde çalışmaya devam eder.

Dinamik ve Hızlı "MRP 2.0"

Dinamik MRP II;  üretim planlama süreçlerini daha hızlı optimize etmek ve verimliliği artırmak için özel olarak geliştirilen bir teknolojidir. Bu sistem, üretimdeki karmaşıklığı azaltmak ve malzeme gereksinim planlamasını daha hızlı ve doğru hale getirmek için tasarlanmıştır. Kullanıcının veriye hızlı erişimine olanak sağlayarak, fazla kalem ürün içeren ürün ağaçları üzerinden yapılan MRP II hesaplamalarında gerekli verilere anlık erişim sağlar. Bu teknoloji ayrıca mobil cihazlar üzerinde çalışabilme yeteneğine sahiptir ve malzeme ihtiyaç planlarını çıkarmada uzun süreler gerektiren süreçleri minimize eder. Dinamik MRP'nin temel avantajları arasında üretim süreçlerindeki aksamaları minimize etme, malzeme akışını optimize etme ve tedarik zincirini daha iyi yönetme esnekliği bulunmaktadır. Ayrıca, gerçek zamanlı veri analitiği sağlayarak müşteri taleplerine anlık yanıt verme ve işletmelerin dinamik pazar koşullarına daha etkili bir şekilde adapte olma imkanı sunar. Dinamik MRP özellikle endüstriyel sektörde faaliyet gösteren müşterilerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış olup, üretim planlaması süreçlerini daha akıllı ve otomatize bir şekilde yöneterek operasyonel mükemmeliyetlerini artırmalarına ve rekabet avantajı elde etmelerine yardımcı olur.

Teknik Servis Modülü

WOC ERP'nin sunduğu ayrıcalıklardan biri de Teknik Servis Modülü'dür. ERP ile entegre bir şekilde çalışmaktadır. Bu modül, müşteri taleplerini takip etmek, ürün bakımını planlamak, yedek parça yönetimi sağlamak ve servis raporları oluşturmak gibi işlevleri içerir. Bu sayede müşteriler, iş süreçlerini daha verimli bir şekilde yönetebilir ve müşteri memnuniyetini artırabilirler.

 

Tabii ki Güçlü Bir Ekip!

Firmamızın güçlü yazılım ve proje ekibi, teknik bilgi ve kabiliyeti yüksek mühendislerden oluşmaktadır. Her bir personelimiz, yazılım geliştirme ve proje yönetimi konusunda derin bir uzmanlık ve deneyime sahiptir. Ayrıca, iletişim yetenekleri son derece kuvvetlidir ve işlerini büyük bir tutkuyla yapmaktadırlar. Müşteri odaklı bir yaklaşım sergileyen ekibimiz, müşteri memnuniyetini her zaman öncelikli tutar.

WOC ERP olarak her zaman, müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlamaya ve karşılamaya yönelik bir çaba içindeyiz, işbirliğimiz süresince en üst düzeyde kalite sağlamak için sürekli gelişme ve yenilik arayışındayız. Hizmetlerimizde yenilikçi çözümler sunma konusundaki kararlılığımız ve tutkumuz, projelerimizin başarısını arttırmaktadır. Tüm ekip üyelerimizin güçlü bir işbirliği ruhuyla çalışması, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmamızı sağlar.

Bizimle çalışarak, en güncel teknolojileri kullanarak, müşterilerinizin ihtiyaçlarını karşılamak ve beklentileri aşmak için bize güvenebilirsiniz.

www.woc.com.tr